Бившият нападател на Арсенал, Барселона и националния отбор на Франция

...
Бившият нападател на Арсенал, Барселона и националния отбор на Франция
Коментари Харесай

Тиери Анри си спомни деня, в който решава за край на кариерата

Бившият нападател на Арсенал, Барселона и националния тим на Франция Тиери Анри се върна в спомените си към деня, в който е решил да постави завършек на кариерата си. Официално това се случва на 16 декември 2014 година.

Тогава той е състезател на отбора от МЛС Ню Йорк Ред Булс, като за малко при започване на 2012 година играе чартърен в обичания си Арсенал и отбелязва три гола в седем мача за наслада на почитателите.

" Беше най-обикновен ден. Стояхме с щерка ми в дома ни в Ню Йорк. Аз към този момент 10 години имах хронични проблеми с ахилеса. Понякога заран ме боляха и двата крайници, а болката не отминаваше по през целия ден.

Всеки ден я изпитвах (б.р. болката), от време на време по-силна, различен път по-слаба. И в този ден щерка ми пристигна, бутна ме и сподели " Давай да се гоним " и избяга. Опитах да се надигна и да се затичам, само че не можех. Погледнах я и споделих " Предавам се ".

На себе си споделих " Какво правиш?! ". В този миг си дадох сметка, че към този момент не мога да се оправям и затулям болката ", споделя Анри пред YouTube-канала The Diary Of A CEO.
 Тиери Анри посъветва Мбапе къде да продължи кариерата си
Тиери Анри посъветва Мбапе къде да продължи кариерата си

Ето какво сподели именитият французин
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР