Бившият началник на КАТ-София Тенчо Тенев категорично отхвърли твърденията на

...
Бившият началник на КАТ-София Тенчо Тенев категорично отхвърли твърденията на
Коментари Харесай

Ексшефът на КАТ отрече, че е бил "чадър" на джигита Семерджиев

Бившият шеф на КАТ-София Тенчо Тенев изрично отхвърли изказванията на вътрешния министър Иван Демерджиев, че не е оказвал надзор върху подчинените си по случая с Георги Семерджиев, който провокира злополука в София, при която починаха две дами.

Тенев добави, че по негова информация бил отхвърлен по заповед на единия от заместник-министрите в Министерство на вътрешните работи, оповестява БНР.

" През 2014 година персонално аз съм изпратил документите на Семерджиев в прокуратурата, когато е бил заловен да ръководи два пъти без удостоверение за правоуправление и на по-късен стадий - 2016 година, отново по същия метод, отново сме изпращали документи в прокуратурата, по тази причина, че повторно го хващат да ръководи, откакто е лишен от това право. Мисля, че от 22 август бях заставен да си взема заплатен годишен отпуск. Политически претекстове - служебното държавно управление не е назначено на политическа основа. Мисля, че това, което споделих, тези истини, които споделих, очевидно на някого не му се харесаха и оттова взеха решение да ме нападат непосредствено ".

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР