Бившият министър-председател на Северна Македония Зоран Заев пристигна с 1600-кубиковия

...
Бившият министър-председател на Северна Македония Зоран Заев пристигна с 1600-кубиковия
Коментари Харесай

Зоран Заев пристигна на мотоциклет на Делфийския форум

Бившият министър-председател на Северна Македония Зоран Заев дойде с 1600-кубиковия си мотоциклет БМВ на " Делфийския конгрес " в Гърция, заяви гръцкото издание „ Вориа “.


Заев беше съпроводен от някогашния министър на опазването на здравето Венко Филипче, който е огромен другар на някогашния министър председател.

Заев изясни, че пътуването му е почнало на 22 април от Скопие. Оттам той е пътувал мотоциклета си през областите на Западна Гърция, а по-късно пътува до Пелопонес и е дошъл в Делфи, където на следващия ден ще приказва пред форума.

След Делфи ще продължи пътуването си до Солун, а се чака да отиде и до Халкидики, където, както е известно, има ваканционна къща, която посещава всяко лято.

На въпрос на изданието дали по време на визитите си в Гърция среща хора, които към момента са срещу Преспанското съглашение, Заев отговори, че срещнал хора, които и в този момент се опълчват на съглашението от Преспа, само че и че доста гърци му споделят: " Не одобрявам съглашението, само че те одобрявам, тъй като си добър човек ".

Заев е огромен почитател на моторите. По време на мандата си той постоянно се появяваше на мотоциклет, дружно с предходните си сътрудници от държавното управление, измежду които Филипче, Никола Димитров и Люпчо Николовски. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР