Бившият министър-председател и лидер на партия Бойко Борисов Бойко Методиев

...
Бившият министър-председател и лидер на партия Бойко Борисов Бойко Методиев
Коментари Харесай

Бойко Борисов с коментар за кризата в коалицията


Бившият министър-председател и водач на партия Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г съобщи, че не знае какво се е случило, тъй като няма ток. Думите му са по отношение на решението на една от партиите да напусне ръководещата коалиция.

Лидерът на изясни пред " Дневник ", че в Банкя, където живее, има стихия и няма електричество, има наводнения и уточни, че ето това било " смяната ".

Той е споделил още, че ще получи информация по-късно от съпартийците си. Борисов не знаел за дейностите на водача на " ИТН " Слави Трифонов и щял да разяснява, когато бъде осведомен.

 

Припомняме, че по-рано през днешния ден водачът на партия " ИТН " Слави Трифонов разгласи, че изтегля министрите си от държавното управление, поради недоразумение по договарянията за еврочленството с районен съд Македония и разминавания по актуализацията на проектобюджета. На собствен ред министър председателят Кирил Петков съобщи, че няма да търси поддръжка от опозиционните, Движение за права и свободи и " Възраждане ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР