Бившият министър на спорта Красен Кралев показва арт таланта си

...
Бившият министър на спорта Красен Кралев показва арт таланта си
Коментари Харесай

Красен Кралев показва своите “Вдъхновения“ в Арт галерия в Пловдив

Бившият министър на спорта Красен Кралев демонстрира арт гения си в Пловдив с галерия живопис

Art club & gallery SAVOV в Пловдив изненадва публиката предпразнично с галерия живопис под наслов „ Вдъхновения – 4 “. В галерийното пространство на ул. „ Гладстон “ 68 от 20 декември 2022 до 20 януари 2024 година ще бъдат подредени платната на една персона, необятно позната на обществото като политик, народен представител и министър на спорта, оповестява Podtepeto.com.

Малцина обаче подозират за гения на Красен Кралев като художник.

Пътят му в попрището на създател с четка стартира едвам на четиридесет и няколко години, само че потвърждава, че геният живее във всеки един от нас, а по кое време ще пробие е въпрос на история. Това са думи на неговия другар Вежди Рашидов, който пръв го предизвиква да се занимава с живопис.

Оказва се, че Красен Кралев от дълго време излива мисли и страсти върху бялото платно – първата си галерия реди през 2017-а година, а средствата от продадените 50 картини са дарени за благотворителни цели на Фондация „ Български спорт “.

Изложбата на Красен Кралев в Арт клуб и Галерия „ Савов “ е четвърта в кариерата му на художник. След Варна и София творбите му гостуват в града под тепетата.

„ Картините му са към този момент добре познати за ценителите. Красят домове и офиси и са благосъстоятелност на частни колекционери и галерии от страната и чужбина. Убеден съм, че изкуството на Красен Кралев ще срещне справедливо своите фенове и в Пловдив, разяснява галеристът Божидар Савов.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР