Бившият министър на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков беше

...
Бившият министър на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков беше
Коментари Харесай

Нанков: Ботев може да се завърне на стадиона за новото първенство, на 6 декември ще имаме точни данни за цялостното завършване

Бившият министър на районното развиване и благоустройството Николай Нанков беше на поредна среща за строителството на стадион " Христо Ботев ". Нанков съобщи, че е най-реалистично Ботев да играе на Колежа сред юли и септември следващата година.
Прочетете още
" До 6 декември би трябвало да имаме цялото КСС за цялостното довеждане докрай на стадиона. Тогава можем да приказваме и с числа какъв брой ще са нужни още. Няма по какъв начин да стане февруари месец тимът да влезе на стадиона. Няма смисъл тимът да играе на недовършен стадион, тъй като строителството ще спре. Най-реалистично е септември, само че може и за началото на новото състезание в края на юли. Феновете също оповестиха, че желаят приключен стадион и ние се стремим към това ", съобщи Нанков.

" Не е сбъднат добър надзор от възложителя. За мен е значимо да забележим КСС-то и да начертаем точните ограничения и може би ще са нужни още 10 млн. лв.. Съблекалните ще бъдат на централната естрада, а не на естрада " Изток ". Смятам, че по този начин е най-удачно и всички бяхме да се реалокират съблекалните от първичния план. До 6 декември би трябвало да се вземат всички ограничения за цялостното довеждане докрай на стадиона ", сподели Николай Нанков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР