Бившият министър на отбраната Николай Ненчев вижда елемент на организация

...
Бившият министър на отбраната Николай Ненчев вижда елемент на организация
Коментари Харесай

Бившият министър на отбраната намеква за преврат в авиацията

Бившият министър на защитата Николай Ненчев вижда детайл на организация в дейности към авиобаза Граф Игнатиево. Той загатна за държавен прелом .

Ненчев изясни, че водачите са военнослужещи и тяхно главно обвързване е да извършват. " Много мощно съм обезпокоен, че военнослужещи не извършват дълга си ", разяснява Николай Ненчев.

Според него е илюзия обяснението за неразположението на водачите. " Как си представяме в един ден 6-10 души да не се усещат добре " , пита Ненчев. По негово мнение се следи опит за пълзящ прелом .

Относно проблема с българската авиация и пазаруването на самолетите Ненчев подозира, че някой на доста високо равнище дава съображение на тези хора. Николай Ненчев индиректно посъветва Каракаччанов да пусне следствие.

Летецът майор Станислав Пешев пък разяснява обстановката в противоположна посока. " О ще от прехода започнаха тези проблеми ", изяснява си случая с авиобазата Граф Игнатиево. " Не мисля, че е трик ", посочи той и добави, че военните нямат право да организират проведени протестни дейности и това е единствения варянт за тях . Тези дейности не са и казус по мнението на майор Пешев.

По негово мнение не може да се приказва за провокация от човек или институция, провокацията пристигнала от обстановка . Основен проблем била неналичието на техника.

Не е задоволително да се извършват полети с висок риск , изясни Петев и посочи скорошния случай с военноморската авиация.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР