Бившият министър на отбраната на САЩ при Бил Клинтън, Уилям

...
Бившият министър на отбраната на САЩ при Бил Клинтън, Уилям
Коментари Харесай

Бивш ръководител на Пентагона: Миротворец между Иран и САЩ може да стане Владимир Путин

Бившият министър на защитата на Съединени американски щати при Бил Клинтън, Уилям Коен съобщи в ефира на CNBC, че съгласно него съветският президент може доста добре да се намеси в борбата сред Съединени американски щати и Иран и да играе ролята на миротворец, написа pogled.info.

И сходна вероятност го прави оптимист.

Руският президент Владимир Путин може да посредничи за разрешаване на напрежението сред Съединени американски щати и Иран. Това съмнение беше изразено в CNBC от някогашния министър на защитата на Съединени американски щати при Бил Клинтън, Уилям Коен.

„ Мисля, че президентът Путин ще се опита да се намеси и да играе ролята на миротворец “, цитира го CNBC в своята публикация. „ Мисля, че Путин ще се намеси и ще каже: „ Дай ми го, Доналд, ще реша този проблем вместо теб. “

Както отбелязва създателят на публикацията, Русия неотдавна ускори връзките си с Иран и си завоюва позиция в тази страна, която Съединени американски щати смята за отхвърлена страна. Освен това Путин би трябвало да се срещне с немския канцлер Ангела Меркел в събота, а също неотдавна се срещна с френския президент Еманюел Макрон. Германия и Франция се пробват да поддържат нуклеарната договорка с Иран от 2015 година

" Донякъде съм оптимист, че Русия ще се намеси като миротворец ", съобщи Коен, представен от CNBC. Той също по този начин счита, че присъединяване на Русия може да докара до евакуиране на Съединени американски щати от Ирак, което ще помогне на Кремъл да ускори наличието си в тази страна - както в Сирия след изтеглянето на американските войски.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 kaka (преди 1 минута) Рейтинг: 5581 | Одобрение: 1641 Разбирай - както във Сирия.Изсипаха тонове бомби върху към този момент опустошения Алепо.Това то миротворство. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Реклам
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР