Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо критикува ръководството на

...
Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо критикува ръководството на
Коментари Харесай

Моу клъвна Де Хеа: Юнайтед му даде твърде много пари

Бившият управител на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо подлага на критика управлението на клуба, че е платило доста пари по новия контракт с вратаря Давид де Хеа. Испанецът преподписа с "червените дяволи ", като ще получава по 350 хиляди паунда седмично.

Това го прави на процедура най-скъпоплатеният състезател в тима, изключително откакто Алексис Санчес беше даден чартърен на Интер и италианците поеха огромната част от заплатата му, която беше по 500 хиляди паунда на седмица.

"Не мисля, че Манчестър Юнайтед е трябвало да заплати на Де Хеа толкоз доста пари по новия контракт, колкото са му предложили. Преди година или две целият свят се интересуваше от него. В момента мисля, че множеството от топклубовете са затворили вратите си за него. "

"Вратите на Реал Мадрид са затворени за него, вратите на Барселона са затворени за него, вратите на ПСЖ са затворени за него. Не мисля, че Манчестър Юнайтед беше под напън от боязън да не загуби Давид. Той получи свръхестествен контракт и в този миг имаше малко шанс, че му се случи това ", съобщи Моуриньо.

Де Хеа се причисли към Манчестър Юнайтед през 2011 година За това време 28-годишният испанец изигра за клуба 281 мача във Висшата лига. Най-големият спад във формата му стартира по време на последния сезон на Специалния отпред на "червените дяволи " и на процедура още не може да си върне остарялото равнище.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР