Бившият мениджър на Ливърпул и настоящ треньор на Селта -

...
Бившият мениджър на Ливърпул и настоящ треньор на Селта -
Коментари Харесай

Рафа Бенитес разбуни духовете: Знам защо напуска Клоп

Бившият управител на Ливърпул и сегашен треньор на Селта - Рафаел Бенитес, загатна, че знае освен това за събитията към решението на Юрген Клоп да напусне клуба след края на сезона.

Испанецът акцентира, че има вътрешна информация, само че не сподели нищо повече и остави мотиви за догадки след коментара си за новината, която шокира почитателите на мърсисайдци.

„ Имам преимуществото, че познавам много хора в Ливърпул, както и в самия клуб, тъй че, малко или доста, знам какво се случи. Мога да кажа единствено положителни неща за Клоп, тъй като той е мой другар и имам положителни взаимоотношения с него. Това, което той направи и продължава да прави, е изключителна работа. Знам и нещо друго, от вътрешната страна в клуба.

Той излезе и приказва пред всички, давайки време на клуба да се реорганизира. Това е типично немско качество, тъй като по този метод уведомяваш всички авансово, тъй че да няма потрес. Да се надяваме, че Ливърпул ще се оправи добре както до края на сезона, по този начин и когато пристигна новият управител. Желая всичко най-хубаво на клуба “, съобщи Бенитес.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР