Бившият мениджър на Арсенал и нов старши треньор на Виляреал

...
Бившият мениджър на Арсенал и нов старши треньор на Виляреал
Коментари Харесай

Емери иска да се събере с Гендузи във Виляреал

Бившият управител на Арсенал и нов старши треньор на Виляреал Унай Емери желае да притегли в състава си полузащитника на " артилеристите " Матео Гендузи. Специалистът бе уволнен от " Емиратс " през ноември предходната година, а преди месец бе показан като новия треньор на " жълтата подводница ".

Виляреал приключи пети в Ла Лига и съумя да си подсигурява присъединяване в Лига Европа през новия сезон, като се счита, че Емери желае да укрепи тима за идната акция. Според Foot Mercato той е насочил вниманието си към Гендузи, който самият експерт докара в Арсенал през 2018-а. Бъдещето на футболиста наподобява от ден на ден обречено в Лондон и по всичко проличава, че той ще напусне клуба през това лято. 21-годишният полузащитник не получава доста игрово време под управлението на настоящия управител на " топчиите " Микел Артета, като на няколко пъти бе изваден от състава на тима поради неприятна дисциплинираност и невъздържано държание по време на мач.

Смята се, че Емери е направил привличането на Гендузи своя съществена трансферна цел през сегашния прозорец и е допустимо французинът да дойде чартърен в Испания с алтернатива за закупуване. Виляреал не е единствения тим, който демонстрира интерес към младия футболист, като от Барселона също обмислят опцията за негово привличане.
ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР