Бившият маркетинг директор на Левски Тодор Минев, който беше изгонен

...
Бившият маркетинг директор на Левски Тодор Минев, който беше изгонен
Коментари Харесай

Бивш директор в маркетинга на Левски също нападна Павел Колев

Бившият маркетинг шеф на Левски Тодор Минев, който беше изпъден от Павел Колев, също атакува изпълнителния шеф на " сините ". Както е известно, от няколко дни тарторът на Сектор " Б " Любомир Костадинов-Младежа не стопира да задава обществено въпроси към Колев, критикувайки го за решенията му на " Герена ". Минев, който беше назначен от Спас Русев, само че освободен от поста през 2019 година след назначението на Павел Колев, пусна обява във фейсбук, като също задава въпрос към сегашния началник на 26-кратните първенци. Преди Общото заседание на Левски Минев и още няколко известни почитатели на столичани бяха изготвили проект за спасението на клуба - наименуван " Феникс ". Върху него той е работил точно с Любомир Костадинов, Степан Хиндлиян, Васил Колев, Димитър Костадинов, Тодор Тодоров, Антони Джамбазов и Даниел Стрезов. Ето какво написа някогашният шеф на маркентинга в Левски в своя фейсбук:
Павле, Павле и аз имам едно въпросче, по този начин както си тръгнал да отговаряш...

Какво се случи с маркетинга и магазина на Левски, откакто беше преустановен моят контракт?!

Ясно ми е, че на фона на днешните проблеми, това за което приказвам е евентуално капка в морето, само че тъй като “охраната и магазина” се дъвчат от дълго време желаех да споделя някой неща.

Предложението ми да продължа да извършвам отговорностите си против 1 лев пристигна, тъй като ми бе обяснено, че контракта ми се приключва с цел да се спестят средства, само че след редица диалози по този начин и не бе признато. Веднага след освобождението ми на мое място бяха назначени билет управител, евент управител и управител продажби, това са единствено мениджърите, за които знам евентуално е имало и други назначения на по-ниските етажи, нямам концепция на какви заплати са били въпросните хора, само че евентуално сумата е надвишавала моя бюджет, който в моя случай беше изплатен с 10 месечно забавяне.

В случай, че се бяха постигнали съществени резултати или най-малкото се беше траяло това, което аз и екипа ми създадохме - въпроси нямаше да има, само че уви с целият бюджет и всички директорчета нещата към магазина и събитията тотално се унищожиха.

Тук ще споделя нещо, което доста малко хора знаят. Преди да се приключи контракта ми, предвиждайки, че магазина и всичко обвързвано с него върви към провал, седнах с няколко индивида, които считам за експерти в областта на търговията и финансирането, с цел да подготвим проект за избавление на това звено. План беше квалифициран и беше проведено против ипотечен заем да вземем нужните средства, с цел да се произведат задоволително продукти и да се зареди освен магазина на Герена, а голям брой магазини и бензиностанции, които изявиха предпочитание да се включат в разпространяването на артикули с марката Левски. Текущият тогава контракт предвиждаше 20% от оборота на целия този бизнес да влиза в хазната на клуба, забележете оборота а не облагата! Все още имам някъде в компютъра си подробния бизнес проект, при чието осъществяване, се предвиждаше да влизат стотици хиляди левове месечно в клуба.

Та въпроса ми към Павел е, какво направихте с огромните бюджети и експерти за магазина и организирането на събития към футболните мачове?!? След като сметнахте, че сте по-компетентни да вършиме това...

По принцип съм много доверчив, само че в никакъв случай не съм се лъгал в човек толкоз, колкото се подлъгах в ПК! И аз смятах, че просветен и ерудиран човек, като него би бил съвършен за клуба, само че уви занапред ще му сърбаме попарата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР