Бившият лекар на отбора по колоездене FDJ Жерар Гийом даде

...
Бившият лекар на отбора по колоездене FDJ Жерар Гийом даде
Коментари Харесай

Обясниха защо изглеждат така краката на полския колоездач

Бившият доктор на тима по колоездене FDJ Жерар Гийом даде научно пояснение за какво краката на полския участник в Тур дьо Франс Павел Полянски наподобяват по този фрапантен метод, както се вижда на фотографията нагоре.

Самият доктор признава, че в началото и той е бил покъртен, като в първия миг си е помислил, че това са крайниците на мъртвец, квалифициран особено за упражнение на студенти по медицина, само че по-късно проучва комбинацията от аргументи, довели до шокиращата визия.

Изминаването на 2800 км с колело натоварва извънредно мускулите, които би трябвало да бъдат подхранвани с кръв или васкуларизация. Повишената потребност води до натоварване на венозната система до прекаленост.

Колоездачите на процедура нямат подкожна лой, поради режима си на хранене и тренировки, което разрешава на вените да изпъкват по този метод при свръхнатоварване. Друг фактор е характерна диета, която се ползва от 3-4 години за бързо събаряне на килограми.

За играч в добра форма се приема подобен, чийто вени към този момент са изпъкнали, защото това демонстрира, че е премахнал всяка лой от тялото си. Подобни фрагменти е пускал и водачът на Тура Крис Фрум, само че съгласно доктор Гийом положението на поляка несъмнено буди терзания, защото демонстрира нещо напълно рисково.

Our man @chrisfroome is looking absolutely ripped ahead of #LBL on Sunday! (Photo: @michellecound) #VaVaFroome pic.twitter.com/UGePCkvwKU
— Team Sky
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР