Бившият легендарен вратар на Германия Оливер Кан смята, че най-слаби

...
Бившият легендарен вратар на Германия Оливер Кан смята, че най-слаби
Коментари Харесай

Йозил и Кедира бяха най-слабите в националния отбор на Германия, смята Оливер Кан

Бившият именит вратар на Германия Оливер Кан счита, че най-слаби измежду слабия немския народен тим са били Месут Йозил и Сами Кедира. В изказване за вестник “Сън”, някогашният пазач на Байерн (Мюнхен) не желае да влиза в детайлни разбори за неуспеха на тима, само че допуска, че има връзка и с ниското в последните години равнище на Бундеслигата.

" За мен огромните разочарования се оказаха Кедира и Йозил. В първата среща бяха незабележими, а във втората ги останиха на пейката, с цел да се изплашен малко. В сряда още веднъж им се даде късмет, само че нито един от тях не се възползва. Хедира и Йозил са двама от най-опитните в този тим, само че все пак бяха неуспех по доста индикатори.
ss " В момента пред Германския футболен съюз има задоволително работа. Трябва да се дефинира на какви футболисти ще се разчита в бъдеще. Вероятно една от аргументите в ниското равнище на националния тим е и все по-слабото ниво на Бундеслигата. И в случай че преди сме желали да се мерим като равнище на шампионата с Примера и британската Висша лига, в този момент считам, че игровият капацитет към този момент отстъпва и на френската Лига 1. От огромните пет шампионати единствено Италия е зад нас, цитира думите на Кан британският таблоид. Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР