Бившият културист Тихомир Рангелов, един от участниците във Фермата, наскоро

...
Бившият културист Тихомир Рангелов, един от участниците във Фермата, наскоро
Коментари Харесай

Емили и Мелиса стават водещи на шоу по голяма българска телевизия

Бившият културист Тихомир Рангелов, един от участниците във " Фермата ", неотдавна се завърна от сантиментален воаяж в Лондон. Очаквано, тогавашният мускулест юначага, трансформирал се в нежната Мелиса, се е разхождал край Темза, прегърнал своята обичана Емили.

Когато се завърнали в родината обаче, двете някогашни момчета не били посрещнати с цветя за Свети Валентин, а с люти закани и обети в обществените мрежи, написа " България през днешния ден ".

" Да умрете нека. Природни недоразумения. Долни мангали. Коронавирус да ви хване и двамата и да ви погуби нека заедно с всички познати. Светът няма място за помияри ", написал е на профила на Мелиса във Facebook незнаен " традиционалист " с женски прякор.

" Някои мои познати ме помолиха да смъква този пост от профила си, само че аз взех решение да го оставя. Не с цел да стресирам и другите хора като нас, а с цел да се види, че неприемането на другите може да придобие доста груби и вулгарни форми, а оттова до физическата кавга дистанцията е напълно малко ", споделя Мелиса. Като някогашен културист той знае по какъв начин да отбрани себе си и нежната си 20-годишна обичана, само че двамата внимават, доколкото е допустимо.

" Не треперим от боязън, само че всичко това е доста грозно и първобитно ", сподели още Мелиса.

С Емили допускат, че тази " тирада на омразата " е обвързвана с присъединяване им в скорошния пърформанс на художника Михаил Вучков, който едни жигосаха като вулгаризация, а други приветстваха като атракция. Равнодушни обаче нямаше.

Навръх юбилея на класика на четката Владимир Димитров - Майстора Вучков показа негови картини с инсталирани на мястото на лицата на христоматийните мадони от Кюстендилския край облиците на модерни български трансмъже. Мелиса беше едно от лицата на акцията и сигурно това е отпушило " свещения яд " на анонимния пехливанин.

Популярните джендъри са подготвени освен за отпор, само че и за шоу. Атрактивните ексмъже имат гения да трансформират в шоу освен нещата от живота, само че и да го придвижват на дребния екран. Първо за " България Днес " Мелиса издаде, че напълно скоро с Емили ще си партнират като водещи на шоу по огромна българска телевизия.

" Ще водим влюбени двойки на пътешествия по света и ще бъдем дружно на всички места - от заран до вечер ", показа някогашният културист.

За да са във форма, и той, и Емили са на специфичен хранителен режим, тъй като одобряват хормони. Мелиса продължава да е фитнес инструктор, въпреки и към този момент не в личен салон, а Емили обръща внимание на хубостта си и на срещите със себеподобни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР