Бившият капитан на Манчестър Юнайтед и Англия Уейн Рууни официално

...
Бившият капитан на Манчестър Юнайтед и Англия Уейн Рууни официално
Коментари Харесай

Уейн Рууни стана треньор на Бирмингам

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед и Англия Уейн Рууни публично бе назначен за управител на Бирмингам Сити. Договорът на Уаза, който в неделя напусна Ди Си Юнайтед, откакто разтрогна контракта си по взаимно единодушие, подписа контракт за три години и половина. В понеделник пък Бирмингам уволни Джон Юстас, макар че тимът реализира две следващи победи в последните си два мача, и незабавно стартира договаряния с 37-годишния англичанин.
Прочетете още
В екипа на Рууни влизат някогашния му съотборник от националния тим Ашли Коул, който сега е помощник в селекцията на Англия до 21 години, Джон О`Шей, който пък извършва същата роля в представителния отбор на Република Ирландия, както и Карл Робинсън и Пит Шътълуърд, които бяха в екипа му и в Ди Си Юнайтед.

В момента Бирмингам е на шесто място в Чемпиъншип.

„ Изключително съм благополучен да се причисля към футболен клуб Бирмингам Сити в подобен трогателен миг. Изграждах моята мениджърска кариера до момента, поставяйки се в предизвикателна среда, с цел да бъда квалифициран за тази опция. Това е план, който ми дава чувство за цел, и нямам самообладание да стартира. Имам явен проект, по който желая тимът да играе, и моят треньорски щаб и аз ще работим крепко, с цел да го осъществяваме “, съобщи Рууни.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР