Бившият капитан на Левски - Пламен Николов даде интервю пред

...
Бившият капитан на Левски - Пламен Николов даде интервю пред
Коментари Харесай

Не критикувайте Папи Галчев

Бившият капитан на Левски - Пламен Николов даде изявление пред " Тема Спорт ", в което разяснява представянето на тима от началото на втория полусезон и особено в играта на отбраната.

Славният защитник на " сините " се изрече ласкаво за юношите на клуба Патрик-Габриел Галчев и Марин Петков. Той уточни и къде вижда столичани в крайното класиране.

" На този стадий Левски играе добре. Това, че загуби точки на " Герена " против Крумовград, на всеки може да се случи. Все отново и противникът демонстрира положително лице от началото на сезона, а и сините играха повече от едно полувреме с човек по-малко. Дори тогава надигра съперника, само че не съумя да означи гол. За мен тимът се показва добре, футболистите играят с готовност, а това е, което желаят почитателите. Неслучайно виждате и какъв брой последователи има на всеки дуел.

Нещата вървят добре на този стадий. Публиката е барометърът на играта на отбора. Когато той се показва добре, трибуните са цялостни. Знаете, че нашите почитатели са взискателни и постоянно желаят победа.

Галчев не би трябвало да получава рецензии за представянето си. Мога умерено да кажа, че аз го открих за Левски и по-късно той пристигна на " Герена ". Знаете, че Патрик не беше бранител, а крило или нападател. Смятам, че може да стане добър защитник от него. Това, че е сбъркал, може да го направи и най-хубавият и умел състезател. Има такива моменти във футбола и по тази причина вратарите и бранителите отнасят най-вече рецензии и страдат, тъй като нападател, когато сгреши и пропусне, нищо не става, само че в по-задни позиции е съдбовно. Трябва да гледа напред. Галчев играе доста добре. Той и Марин Петков са бъдещето на Левски. Ако не престават по същия метод, ги чака ярко бъдеще. Неслучайно първият е в мъжкия народен тим, а вторият също има място в него, само че в този момент е при младежите. Най-важното е, че тези момчета са юноши на Левски. Това е, което желаеме да виждаме.

Засега нещата, както споделих и да не приказвам доста, вървят. Добре работи Николай Костов и се виждат неговите хрумвания. Задължително би трябвало да се вземе през лятото голаджия. Това и дребните деца го знаят и тогава ще има огромни триумфи.

Смятам, че Левски може да се пребори за място в тройката. Черно море няма да издържи до края на сезона. Сините имат сили да вземат европейска квота ".
 Костов с любопитни ротации за подлото посещение на
Костов с любопитни ротации за подлото посещение на " Ивайло "

Левскарите са с много контузени и осъдени футболисти
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР