Бившият капитан на българския национален отбор по футбол Васил Божиков

...
Бившият капитан на българския национален отбор по футбол Васил Божиков
Коментари Харесай

Васил Божиков пред БНТ: Лудогорец има по-добрите шансове да спечели срещу Спартак Търнава, но няма да им е лесно

Бившият капитан на българския народен тим по футбол Васил Божиков даде особено изявление пред Българска национална телевизия, в което показа упованията си за идния дуел сред Лудогорец и словашкия Спартак Търнава от груповата фаза на Лигата на конференциите.

Самият Божиков натрупа сериозен опит по терените в Словакия, където в продължение на пет сезона игра за състава на Слован Братислава, с който завоюва четири следващи трофеи на страната, като на два пъти победи и в шампионата за Купата.

Централният защитник, който спря с футбола предишното лято, показа, че за него Лудогорец е любимец в идния дуел на стадион " Антон Малатински ", само че триумфът за " орлите " сигурно няма да пристигна по този начин елементарно, както в първата среща сред двата отбора в Разград през септември, когато родният отбор се наложи с 4:0.

" В първия дуел Лудогорец игра чудесно и считам, че и в този момент има по-добрите шансове да завоюва мача, само че няма да им е толкоз елементарно. Двубоят за Лудогорец е в графата " наложителни 3 точки ". Очаквам и двата тима да играят по-директен футбол ", разяснява Васил Божиков.

" В Спартак обичат да залагат на единоборствата и да основават провокации. Те ни бяха един от главните съперници в Словакия. Имат доста прелестен стадион, чака се да има и доста хора по трибуните ", добави 35-годишният някогашен национал, който в своята кариера записа 38 мача за представителния отбор на България, в 8 от които даже изведе " лъвовете " и като капитан.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР