Бившият капитан на английския футболен отбор и бивш полузащитник на

...
Бившият капитан на английския футболен отбор и бивш полузащитник на
Коментари Харесай

Бекъм чака 12 ч на опашка, за да се прости с кралицата, яде чипс и понички ВИДЕО

Бившият капитан на британския футболен тим и някогашен полузащитник на Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм пристигна да се сбогува с Нейно Величество в Уестминстър Хол, а преди да се приближи до ковчега на кралицата, той изчака 12-часова опашка, извила се от други жители на монарха, съобщава Deadline.

Бекъм, който е една от най-разпознаваемите фигури във Англия, облече костюм, мантия и шапка и до момента в който стоеше на опашката, общуваше с футболни почитатели, раздаваше подписи, не отхвърляше селфита, а също по този начин яде чипс и понички с други хора.

Самият Бекъм заяви, че той е на опашката от 2:15 сутринта.

Видеозапис от голям брой камери демонстрира Дейвид, който се е срещал с кралицата няколко пъти по време на нейното 70-годишно ръководство, да избърсва сълза, когато влиза в стаята с ковчега. Бекъм навежда глава и затваря очи за миг.

David Beckham pays tribute to the Queen at Westminster Hall.

He appeared emotional as he wiped away tears as he approached the monarch`s coffin.

Latest:

???? Sky 501, Virgin 602, Freeview 233 and YouTube
— Sky News (@SkyNews)

През 2003 година Дейвид получи OBE за заслуги към футбола от Кралицата през 2003 г. Той постоянно споделяше, че е горделив да пее " God Save the Queen " преди мачове с Англия.

Освен това семейство Бекъм е другар с по-млади представители на кралското семейство. По-специално, двойката беше поканена на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън през 2011 година

Междувременно опашката от искащи да се сбогуват с кралицата не понижава. Времето за очакване е 12-14 часа, а задната част на опашката се простира на изток от столицата, криволичейки около световноизвестния Тауър Бридж и оттатък него. Освен това Maxar Technologies разгласява сателитни фотоси, които демонстрират, че опашката се вижда даже от космоса.

Кралица Елизабет II умря на 8 септември в имението Балморал. След раздялата в Единбург ковчегът с тялото на монарха беше отвеян в Бъкингамския замък, а по-късно в Уестинстър Хол. В навечерието на погребението, планувано за 19 септември, в основната резиденция на английските монарси ще се организира церемония банкет с присъединяване на международни водачи, посланици и членове на други кралски фамилии. Принц Хари и Меган Маркъл няма да участват на събитието.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР