Бившият изпълнителен директор на Локомотив София Ивайло Аспарухов направи любопитно

...
Бившият изпълнителен директор на Локомотив София Ивайло Аспарухов направи любопитно
Коментари Харесай

Скандални разкрития как бе затрит един от най-големите клубо...

Бившият изпълнителен шеф на Локомотив София Ивайло Аспарухов направи любопитно разобличаване за метода, по който беше фалиран столичния клуб през 2015 година. Юношата на „ железничарите “, който през днешния ден става на 50 години, хвърли тежки обвинявания против някогашния притежател Петър Касев.

„ Фактите са неуместни за мнозина, само че са такива, каквито са. Г-н Николай Гигов е платил 30 000 лв. на един господин, който се занимава с такива поръчки. Плащат му, с цел да поеме пасивите на банкрутирала компания или сдружение, в тази ситуация футболен клуб Локомотив. Фирми, които банкрутират, като да вземем за пример цех „ Нилана “, той ги изкупува, взима отговорностите, дават му някой лев и това е “, съобщи Аспарухов пред " Витоша нюз ".

„ Отива при шефа и му споделя: „ Дай ми някакви пари, примерно 30 бона, и трансферира всичко на мое име. “ Става въпрос за Петър Касев, един величествен шарлатанин, човек без чест и достолепие, няма нищо общо с това общество, с България. Касев е антигерой. Играч на дребно и шарлатанин. Той взе Локомотив дружно с Кирил Льосков, който обаче е напълно друг човек – добър, почтен, непретенциозен. Докато Касев е безочлив, нагъл, жесток, измамник, крадец… Уби обичания ми клуб… “, добави някогашният изпълнителен шеф на „ железничарите “.

„ Не съм бил в неговия екип. Той просто ме излъга, че има задоволително пари, проект, концепция да избави Локомотив. Именно по тази причина ме и подведе. Той ме изкара отвън нерви на няколко пъти. Даже един път щях да го набия на стадион „ Васил Левски “. Той непрестанно лъжеше, че пари идват „ в този момент, на следващия ден, вдругиден “… А той е един лъжец и аз се чудя по какъв начин страната не го проверява. През предходната година си е купил отново нови джипове – за по 300-400 000 лева Откъде ги има тези средства? Защо страната спи и такива хора не ги заключват бързо? Защото Касев, с изключение на с шикалкавене, с друго не се занимава. Той няма по какъв начин да изкара пари ", сподели Аспарухов

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР