Бившият италиански национал Антонио Касано смята, че единственият шанс Симоне

...
Бившият италиански национал Антонио Касано смята, че единственият шанс Симоне
Коментари Харесай

Поразяващата уста Касано: Индзаги, не се справяш, трябва да те е срам

Бившият италиански национал Антонио Касано счита, че " единственият късмет Симоне Индзаги да резервира работата си в Интер е, в случай че завоюва Шампионската лига ". Касано приказва в подкаста на различен някогашен национал на Италия Кристиан Виери BoboTV и добави, че в противоположен случай управлението на гранда от Милано ще прибегне до промени.
 Касано: Моуриньо въобще не е толкоз добър треньор
Касано: Моуриньо въобще не е толкоз добър треньор

" Просто знае по какъв начин да се държи с играчите и медиите "

" Извън дербито и Суперкупата той не се оправя добре. Ако бях на мястото на Индзаги, щеше да ме е позор, в случай че изоставам с 13 точки от състава на Наполи, който е по-слаб от моя. Той би трябвало добре да огледа себе си. През предишния сезон злополуката беше избегната единствено със спечелването на два трофея, само че този път това няма да го избави ", сподели още 40-годишният Антонио Касано.

Симоне Индзаги завоюва Купата на Италия и Суперкупата на страната в дебютния си сезон откакто наследи Антонио Конте отпред на Интер и се конкурираше с Милан до последно за купата в Серия А.

Към момента активът на Индзаги отпред на Интер е 54 победи, 13 равенства и 15 загуби, а футболистите му са отбелязали 164 гола и са позволили 78.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР