Бившият италиански министър-председател и актуален собственик на клуба от Серия

...
Бившият италиански министър-председател и актуален собственик на клуба от Серия
Коментари Харесай

Берлускони от болницата: Ще се справя

Бившият италиански министър-председател и настоящ притежател на клуба от Серия А Монца Силвио Берлускони има вяра, че ще преодолее белодробната зараза, породена от хронична левкемия, която стана причина да бъде признат в интензивното болнично поделение, заяви през днешния ден вестник " Ил Джорнале ".

" Трудно е, само че ще се оправя още веднъж ", споделя 86-годишният медиен магнат в телефонен диалог с основния редактор на медията Аугусто Миндзолини. " Успях да се изправя в доста по-деликатни и сложни обстановки ", са част от думите на Берлускони съгласно изявлението.

Медийният магнат и троент министър председател прекара втора поредна нощ в интензивното поделение в болничното заведение " Сан Рафаеле " в Милано, където лекарите му направиха цялостни проучвания и съгласно резултатите от тях се оказва, че е имал левкемия „ от известно време “, само че също по този начин и по какъв начин ракът на кръвните кафези е в " упорита хронична фаза ".

Въпросното изказване беше и първи публични думи от лекарите, откогато екипът на " Сан Рафаеле " пое грижите за ВИП-персоната.

" Настоящата тактика за лекуване планува преди всичко терапия на белодробната зараза ", както и профилирано лекуване, " ориентирано към ограничение на отрицателните резултати " на хроничната левкемия, се показва в мнението на лекарския екип, публикувано и за медиите.

В петък сутринта външният министър Антонио Таяни, цитирайки персоналния доктор на Берлускони Алберто Дзангрило, заяви, че някогашният притежател на Милан е контактен и реагира на лекуването. Таяни е координатор на " Форца Италия ", политическата партия, която Берлускони сътвори преди към 30 години.

Бившият министър председател, а в този момент сенатор беше напуснал същата болница седмица по-рано след няколко дни проби. Лекарите оповестиха, че левкемията при Берлускони, нормално се появява при хора в преклонна възраст и се характеризира с увеличение на белите кръвни кафези, известни като моноцити. Лечението на по-възрастни пациенти може да включва трансплантация на стволови кафези, което обаче в Италия може и да не стане по този начин елементарно, както наподобява.

В реалност основателят на най-успешния Милан в историята на италианския футбол има много съществени и съвсем непрекъснати проблеми със здравето, в това число сърдечни болести и COVID-19 през 2020-а година. Тогава отново беше приет в болница тогава, безусловно в сериозно положение с пневмония. Той има пейсмейкър от години, претърпя сърдечна интервенция за промяна на аортна клапа през 2016-а и преодоля рак на простатата преди десетилетия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР