Бившият играч на Тотнъм Джейми О`Хара прогнозира, че Манчестър Сити

...
Бившият играч на Тотнъм Джейми О`Хара прогнозира, че Манчестър Сити
Коментари Харесай

Бивш халф на Тотнъм: Сити ще разбие Юнайтед

Бившият състезател на Тотнъм Джейми О`Хара предвижда, че Манчестър Сити ще разгроми Манчестър Юнайтед в дербито на " Олд Трафорд " в неделя.

Сити се възвърнаха от рецесията в резултатите и завоюваха последните си два мача против Брайтън и Йънг Бойс, до момента в който Юнайтед имаха отблъскващ старт на сезона и трябваше да се възползват от шанса си в последните си три победи против Брентфорд, Шефилд Юнайтед и ФК Копенхаген, като Андре Онана избави дузпа в последната минута в срещата с датчаните от Шампионската лига.

" Не виждам никакъв метод Манчестър Юнайтед да реализира добър резултат в този мач и бих посъветвал почитателите на Юнайтед да го гледат зад дивана, сподели О`Хара. - Те бяха толкоз слаби в последно време, като изгубиха от Палас, а по-късно се измъкнаха против Брентфорд и Шефилд Юнайтед. Не виждам по какъв начин ще създадат нещо в този мач ", сподели О`Хара.

" Манчестър Сити ще излезе на " Олд Трафорд " и ще ги обърне. От години насам те са надалеч по-добрият тим в Манчестър и не чакам това да се промени в неделя. Смятам, че успеха на Манчестър Сити ще бъде безапелационна. Когато погледнете какъв брой слаба е отбраната на Юнайтед, такива като Ерлинг Холанд и Хулиан Алварес ще имат ден ", добави 37-годишният някогашен състезател, минал още през тимовете на Милуол, Уулвърхемптън и Фулъм.

Но макар превъзходството на Сити над Юнайтед през последните години, спечелил шест трофеи във Висшата лига след последната корона на " Червените дяволи " през 2013 година, О`Хара счита, че небесносините в никакъв случай няма да се сравнят със съседите си по брой последователи или авторитет.

" Манчестър Юнайтед и Ливърпул ще бъдат най-големите клубове в Обединеното кралство вечно поради историята си - това е толкоз просто, добави О`Хара. - Не ме интересува какъв брой трофея ще спечелите - можете да спечелите 10 Шампионски лиги и в никакъв случай няма да бъдете толкоз огромни, колкото Манчестър Юнайтед. В Манчестър има единствено един тим и това е Юнайтед! ".

" Историята е от голяма важност. Манчестър Сити и за милион години няма да бъде толкоз огромен, колкото Манчестър Юнайтед. Може да играят след още 40, 50, 100 години, може даже да играят и на друга планета, а Юнайтед ще бъде по-голям от Сити. Сити даже не могат да изпълнят личния си стадион! Футболът се върти в кръг - Манчестър Сити в този момент има своето време, тъй като отпред е Пеп Гуардиола, само че аз имам вяра, че Ман Юнайтед ще се върне, тъй като е Ман Юнайтед.

" Не можеш да сравняваш Манчестър Сити с такива като Реал Мадрид. Реал Мадрид и Барселона постоянно ще бъдат Реал Мадрид и Барселона, а Ливърпул и Манчестър Юнайтед постоянно ще бъдат Ливърпул и Манчестър Юнайтед - без значение от десетилетието. Те към момента са най-големите клубове в света. Манчестър Сити са благосъстоятелност на страната и имат за управител Пеп Гуардиола, само че дано ви кажа, че това в последна сметка ще се промени. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР