Бившият играч на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е въодушевен от

...
Бившият играч на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е въодушевен от
Коментари Харесай

Бербо: Манчестър Юн показа, че все още е Манчестър Юн

Бившият състезател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е вдъхновен от триумфа на отбора с 2:1 над Пари Сен Жермен в Шампионската лига. Ето какво написа той по тематиката в постоянната си графа за Betfair:

“Радвах се да видя по какъв начин Юнайтед надделя ПСЖ. Това беше значим триумф над един от най-хубавите тимове в Европа. Това демонстрира, че това към момента е Манчестър Юнайтед и отборът към момента може да печели значимите дуели. Дави Де Хеа беше в топ форма, което беше хубаво да се види. Искрено се любувах на играта му, тъй като той направи няколко изключителни спасявания, а се показа мощно и против Нюкасъл през уикенда. Той отговори по точния метод на своите критици - с играта си на терена, а не с думи. Да се надяваме, че това е сигнал, че проблемите му са останали в предишното. Глупаво е да се опитваш да отричаш, че той е отличен вратар. Грешките не го вършат слаб футболист единствено за една нощ.

Юнайтед отговори по допустимо най-хубавия метод за разгрома си от Тотнъм и всеки, който взе присъединяване в срещата, би трябвало да се гордее. Освен това е много впечатляващо, че Манчестър Юн завоюва 10 следващи гостувания. Тимът разполага с нужните футболисти, само че просто му липсваше неизменност. Но в този момент към този момент те би трябвало са се стабилизират.

Битката в Париж беше и тактическа и Оле Гунар Солскяер надделя Томас Тухел в това отношение. Медиите подлагаха на критика Оле, когато резултатите на състава бяха неприятни, само че когато нещата вървят добре, те би трябвало да му отдадат дължимото. Разбира се, ролята на играчите е огромна, само че Солскяер ги подреди и направи по този начин, че те да са подготвени. Той ги приготви душевен и физически, помагайки им да пречупят ПСЖ състезател по състезател. Свършиха си работата съвършено и стигнаха до подобаващ резултат.

В същото време Манчестър Юн не би трябвало да си вири носа. Нека да не се мисли за огромни цели, а да се играе мач за мач. Ако Оле продължи да ги тренира добре, да прави точните ротации в състава и футболистите са съсредоточени, те могат да завоюват още мачове. Единсон Кавани ще бъде чудесно попълнение, когато е подготвен да се включи. Всички са във форма напоследък и по този начин би трябвало да продължи.

Мисля, че Алекс Туанзебе беше отличен в отбрана. Той показва толкоз огромна зряла възраст и мощ. Алекс въобще не изглеждаше изплашен от огромните имена, против които трябваше да се пази. Такива дуели му вдъхват нужното самочувствие. Той сподели, че би трябвало да играе по-често. Това беше единствено един мач, само че в него Туанзебе показва, че има всички качества за един добър защитник - скорост, мощ и самообладание. Преди старта на сезона бях споделил, че Юнайтед се нуждае от нов централен бранител, само че ето, че може би Алекс е сериозен претендент за титулярно място.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР