Бившият халф на Манчестър Юнайтед и английския национален отбор Пол

...
Бившият халф на Манчестър Юнайтед и английския национален отбор Пол
Коментари Харесай

Скоулс: Хари Кейн е щастлив там, където е

Бившият халф на Манчестър Юнайтед и британския народен тим Пол Скоулс приказва за обстановката с нападателя Хари Кейн от Тотнъм. 

" Мисля, че Хари е благополучен там, където е. Ако искаше да отиде някъде другаде толкоз доста, щеше да се реалокира в Манчестър Сити още преди няколко години. Той би бил приказен в тим, който подсигурява 25 гола, само че за него е доста мъчно да се реалокира някъде на 30 години. Това е риск и за Манчестър Юнайтед. Ако заложите всичко за трансфер на Хари Кейн и Даниел Леви внезапно стартира да се гаври с вас, сигурно оставате без нищо. Ако беше допустимо да има предварителна сделка - отлично, само че просто мисля, че той е много удовлетворен от това, което прави в Тотнъм ", съобщи Скоулс пред " Дейли Мейл ". 

Английският национал Кейн играе за Тотнъм от 2011 година. 29-годишният голмайстор има 40 мача с екипа на " шпорите " във всички шампионати през този сезон, като означи 24 попадения и направи 4 асистенции.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР