Бившият халф на Ливърпул Дани Мърфи разкритикува селекцията на Челси.

...
Бившият халф на Ливърпул Дани Мърфи разкритикува селекцията на Челси.
Коментари Харесай

Дани Мърфи: Челси похарчи купища пари за посредствени играчи

Бившият халф на Ливърпул Дани Мърфи разкритикува селекцията на Челси. Лондончани пръснаха над 300 милиона паунда за нови футболисти през зимния трансферен прозорец. Според Мърфи обаче за тези пари те са взели много посрествени играчи, които сигурно не костват толкоз.

" Смятам, че те надплатиха за играчи, които не са толкоз специфични. Според мен множеството им титуляри даже не се приближават до тези на Манчестър Сити. Дали Фернандес коства 100 милиона паунда? В никакъв случай. Гледал съм му няколко мача онлайн. Той е порядъчен футболист, само че нищо изключително. Това бе очевидно извиване на ръцете. Той е добър халф, борбен, млад, лишава топката и е самоуверен. Но не е нито Родри, нито Каземиро. Те надплащат за играчи и когато някой види, че желаят техен футболист, е подготвен да ги ошушка до дъно ", счита Мърфи.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР