Бившият губернатор на щата Ню Джърси Крис Кристи обяви, че

...
Бившият губернатор на щата Ню Джърси Крис Кристи обяви, че
Коментари Харесай

Президентски избори в САЩ: Кристи ще се кандидатира за номинацията на републиканците

Бившият губернатор на щата Ню Джърси Крис Кристи разгласи, че ще се кандидатира за номинацията на републиканците за президент. Кампанията ще бъде втората за Кристи, който загуби от Тръмп през 2016 година След това той беше негов непосредствен консултант, само че спря връзките си с някогашния президент поради отхвърли му да одобри резултатите от изборите през 2020 година Той показва себе си като единствения претендент, подготвен да се изправи непосредствено против някогашния президент Доналд Тръмп.

 
Кристи влиза във към този момент много натовареното съревнование за номинацията на републиканците. То включва, несъмнено, някогашния президент Доналд Тръмп и губернатора на Флорида Рон ДеСантис. По-късно тази седмица към конкуренцията ще се причисли и Майк Пенс, някогашният вицепрезидент. Така, ще станем очевидци на доста по-оспорвана конкуренция.
Джил Колвин, анализатор на Associated Press

Републиканците, съперници на Тръмп, са изключително нетърпеливи да видят по какъв начин Кристи се изправя против Тръмп в спор. Това ще се несъмнено в случай че Тръмп се съгласи да взе участие в предварителните диспути и Кристи извърши строгите критерии за набиране на средства за присъединяване, избрани от Националния комитет на Републиканската партия.

„ Кристи възнамерява този път да работи по напълно друг метод. Знаете, че през 2016 година той в действителност се реалокира в Ню Хемпшир, като организираше десетки общински събрания там и прекарваше много време с локалните поданици. Накрая хората в действителност смятаха, че това е мястото, където той има максимален късмет да завоюва “, сподели още Колвин.

Кристи също по този начин съобщи, че не би се кандидатирал като претендент камикадзе, с цел да смъкна Тръмп, в случай че не има вяра, че има действителен късмет за победа. Кампанията му ще ревизира и апетита измежду републиканските гласоподаватели за човек, който е изразил поддръжка за доста от политиките на Тръмп, само че е подлагал на критика държанието на някогашния президент.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР