Бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер е коментирал пред американската

...
Бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер е коментирал пред американската
Коментари Харесай

Шварценегер: Нито Байдън, нито Тръмп, САЩ имат нужда от нова кръв в Белия дом

Бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер е коментирал пред американската редакция на Politico , че симпатизира на болшинството от американците, разтревожени и даже обезпокоени от реванша през 2024 година сред Джо Байдън и Доналд Тръмп и, че САЩ имат потребност от " нова кръв " в Белия дом.

" Наистина е по този начин, тъй като никой от тях не е съвършен, а също и заради възрастовия фактор ", е коментирал 76-годишният Шварценегер. " Имаме потребност от нова кръв. Винаги споделям, че имаме потребност от нова порода водачи ".

В същото време Шварценегер се е оплакал от неналичието на ясна опция за нови лица, в която и да е от двете огромни политически партии.

" Когато Байдън прави конференция, всички я отразяват. И когато Тръмп направи нещо... даже когато кихне, те го покриват ", декларира той.  " Заглавията са напълно Байдън или напълно Тръмп, тъй че няма място за някой от тези други момчета. Как се построява име? "

Самият Шварценегер беше явно изключение в личната си политическа кариера. През 2003 година филмовата звезда от А-списъка и първенец по бодибилдинг шокира Калифорния и политката в Съединени американски щати, когато се кандидатира за губернатор и завоюва. Републиканецът прекарва години в Калифорния, управлявайки от центъра, в това число като става бранител на околната среда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР