Бившият годеник на Златка Райкова Георги Валентинов коментира пред NOVA

...
Бившият годеник на Златка Райкова Георги Валентинов коментира пред NOVA
Коментари Харесай

Бившият на Златка: Аз и бих шута! Отвратен съм от нея и Благой, 2 милиона им се смеят! Никога няма да скоча на този палячо, не мога да разбера кой е жената в тяхната връзка!

Бившият избраник на Златка Райкова Георги Валентинов разяснява пред NOVA връзката на досегашната си изгора с Благой Георгиев и държанието на двамата в Big Brother Most Wanted.

Изявеният ММА войник бе дружно с Райкова пет години, само че малко след раздялата им хубавицата стартира да излиза с Благо Георгиев, който до тогава бе другар на Валентинов. Това обаче е в предишното, а боецът " не брои за живи " и двамата.

" Всеки бърка, няма безгрешни, аз направих моята неточност, само че не скърбя, аз съм на 25 ", споделя Валентинов. " Не знам за такова нещо (че Благой му е откраднал Златка). Решението го взех аз, само че след петгодишна връзка след два месеца тя се хвана с този клоун. Палячо е, тъй като нямаше достойнството даже да ми се обади. Това е чисто мъжко отношение . "

" Между тях двамата не се знае кой е дамата, това е самата истина. Отвратен съм от тях и  съм признателен на Господ, че ме отърва, даже на Благой съм признателен, че ме отърва от този човек, тъй като този човек не е за мен. Ще подвигна прием или ще върша курбан всяка година на тази дата, когато предложих годеж на Златка, по тази причина, че съм се отървал “.

" В тези връзки тарикати няма, това може да се случи на всеки. Всеки един мъж би трябвало да изпита такова отчаяние в любовта. Аз се веселя, че се случи рано в живота ми. "

„ Няма по какъв начин да скрия, че съм я обичал. Било ми е хубаво с този човек. Затова съм стоял толкоз дълго време до нея. Принципно се разделихме обикновено. Това е самата истина “, беше споделил преди време боецът. На въпрос какво е станало с годежния пръстен, Валентинов отговори: " Питайте нея, не съм си го желал. И да го беше върнала, нямаше да го взема. Това е урочасан пръстен. Аз не ги броя за живи, все едно сме от разнообразни планети. Те се демонстрират какво съставляват във ВИП Брадър, цяла България им се смее. "

А би ли излязъл на кръга против него? " Как да изляза против него? Все едно да изляза против някоя жена тук в парка, това е смешно. "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР