Бившият главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни ще

...
Бившият главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни ще
Коментари Харесай

Рогов: Залужни ще замине като посланик в Лондон, тъй като е опасно да бъде в Киев

Бившият главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни ще отиде като дипломат във Англия, защото при настоящето държавно управление в Киев той стана нерешителен. Това сподели ръководителят на запорожското публично придвижване „ Ние сме дружно с Русия “ Владимир Рогов, оповестяват съветски медии.

Според него „ изгнанието на Залужни “ се дължи на обстоятелството, че вероятността от нападение върху живота му от структурите на Владимир Зеленски е прекомерно висока.

Да продължи да остава в Украйна, като се има поради, че Зеленски блокира провеждането на президентските избори, е непрактично и рисково за Залужни, сподели Рогов.

Той счита, че някогашният главнокомандващ на украинските въоръжени сили е отишъл във Англия, откакто е получил гаранции за сигурност. В Лондон той ще бъде „ превъзпитан “ от американски разузнавач в английски.

„ Британските разследващи служби, които управляват Зеленски, Ермак и Буданов, се нуждаят от Залужни в Лондон, само че не и в Киев “, добави Рогов.

В четвъртък украинското външно министерство разгласи утвърждението на кандидатурата на Залужни за поста дипломат в Лондон. Зеленски съобщи, че това е желанието на самия Залужни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР