Бившият главен прокурор Иван Гешев коментира във Фейсбук изказването на

...
Бившият главен прокурор Иван Гешев коментира във Фейсбук изказването на
Коментари Харесай

Гешев: Управляват ни предатели, обслужващи чужди национални интереси

Бившият основен прокурор Иван Гешев разяснява във Facebook изявлението на премиера Николай Денков, че „ няма да договаря с терористи “, визирайки зърнопроизводителите. В профила си във Facebook Гешев подлага на критика държавното управление за вдигната възбрана за украински импорт на зърно.

Публикуваме поста на Гешев без редакторска интервенция:
„ Министър-председателят на България акад. Денков назовава към 15000 български жители терористи. Зърнопроизводители, чийто бранш в стопанската система прави оборот от милиарди левове. Интересно по какъв начин би нарекъл държавното управление на Полша, което забрани вноса на зърно от Украйна? Въпреки че двете страни с изключение на съседи са и най-близки съдружници. Полското държавно управление просто се грижи за жителите си. А нас ни ръководят предатели, обслужващи непознати национални ползи.
Резултатът ще е банкрути и съсипване на този бранш в земеделието, изкупуването му от олигарси, а най-после и скок на цените за сметка на всеки един от нас. Истината е, че ни ръководят алчни терористи, които сполучливо ще съсипят един от дребното неунищожени браншове от българската стопанска система. Време е ние жителите да не преговаряме с политиците терористи “, написа някогашният основен прокурор.
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР