Бившият германски финансов министър Волфганг Шойбле заяви, че се надява

...
Бившият германски финансов министър Волфганг Шойбле заяви, че се надява
Коментари Харесай

Волфганг Шойбле се надява Великобритания да остане в ЕС


Бившият немски финансов министър Волфганг Шойбле съобщи, че се надява Англия да премисли решението да напусне Европейския съюз след и зразената от Европейски Съюз поддръжка за Лондон към случая " Скрипал ", съобщи ДПА.

" Неизменно не преставам да се надявам британците да останат в Европейски Съюз ", сподели Шойбле в коментар за днешните вестници на медийна група " Функе ", допълвайки, че с надява също британците да видят " какъв брой хубаво е да не си самичък в света ".

Някои страни от Европейски Съюз, в това число Германия и Франция, наред със Съединени американски щати и НАТО, изгониха тази седмица общо над 140 съветски дипломати след отравянето при започване на месеца на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му в английския град Солсбъри.

Шойбле се отдръпна от министерския пост предходната година, само че остава висша фигура в Християндемократическия съюз на канцлера Ангела Меркел.

Вчера Обединеното кралство означи началото на годината, която остава до раздялата. Въпросът продължава да провокира разделяне измежду британците, различия за формата на бъдещите си връзки имат и Лондон и Брюксел.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР