Бившият гард на ЛА Лейкърс и двукратен шампион с езерняците

...
Бившият гард на ЛА Лейкърс и двукратен шампион с езерняците
Коментари Харесай

Двукратен шампион с Лейкърс е в затвора заради нападение с пушка

Бившият гард на ЛА Лейкърс и повторен първенец с " езерняците " Шанън Браун е бил задържан и сега е в пандиза поради нахлуване предходната събота. 34-годишният някогашен баскетболист е стрелял с пушка по мъж и жена, които са влезнали в оповестената му за обмен къща в Тайрън, щата Джорджия. За благополучие няма потърпевши.

" Мъж от Тайрън бе упрекнат на 2 май в нахлуване, откакто е стрелял с пушка по посока на двама души, които са декларирали, че влизат в оповестения му за обмен дом с отключена врата и входна врата. 34-годишният Шанън Браун бе упрекнат в усложнено нахлуване съгласно данните на пандиза в окръг Файет ", се споделя в известието на The Citizen.

BREAKING: Shannon Brown was arrested for allegedly firing a rifle in the direction of two people who entered his ‘for sale’ home. Brown has been charged with aggravated assault.

(Via USA Today) pic.twitter.com/ur7fSJeAkp
— Big3 N3ws (@Big3N3ws) May 8, 2020 " Двойката е споделила на полицията, че портата на парцела и входната врата са били отворени ", споделя представителя на полицията Филип Нелсън, като прибавя, че те са оповестили наличието си, когато са влезнали на територията на дома. След това някой от къщата им е викнал да влязат, при което се е стигнало до изстрели.

Браун е излязъл с пушка и ги е принудил да изоставен парцела, като някогашният състезател на Лейкърс е изстрелял " пет или шест патрона в тяхна посока ". Той е помислил, че двойката е идвала да го обере, а случаят занапред е в развой на следствие.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР