Бившият футболист, треньор и директор на -Гонзо коментира ситуацията при

...
Бившият футболист, треньор и директор на -Гонзо коментира ситуацията при
Коментари Харесай

Гонзо: Левски не заслужава да е на това място, но не ми тежи, че са там

Бившият футболист, треньор и шеф на -Гонзо разяснява обстановката при " сините ". Според него тимът не заслужава да е толкоз обратно в класирането, само че пък той добави, че не му тежи от този факт. Спортният шеф на съобщи, че сега го вълнува повече тимът, в който работи.

" Левски постоянно ще е тимът, който ме е построил, само че аз съм израснал и в Локомотив. Ние сме експерти и ме интересува само Локомотив. Не бих споделил, че ми тежи, че са в долната половина, само че е неприятно. Те имат футболисти и не заслужават да са на това място. Но тези финансови проблеми неизбежно рефлектираха върху играта и метода на държание на футболистите. Няма по какъв начин. Трудно е да мислиш за футбол, като няма пари. Класните футболисти костват пари. Целите на Левски подготвят да има класни играчи, за тях пък трябват пари. Не може да ги вземеш ей по този начин. Играчите чакат съответно възнаграждение ", показа Гонзо в предаването " Домът на футбола ".

" Футболистите към този момент се интересуват повече от парите, да им се заплаща в точния момент. Никой не го интересува в кой тим играе. На базата на опита си, съм видял доста такива случаи. Смятам, че самичък няма да се оправи, би трябвало му помощ от страната, хора от бизнеса, спонсори. Ще бъде мъчно, тъй като Левски изисква огромни разноски, а в случай че няма доходи, е още по-трудно. За момента се оправят, само че в дълготраен проект не съм сигурен, че това нещо ще продължи ", сподели още Иванов.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР