Бившият футболист на ЦСКА - Тони Силва вярва, че червените

...
Бившият футболист на ЦСКА - Тони Силва вярва, че червените
Коментари Харесай

Тони Силва пред ТОПСПОРТ: ЦСКА със сигурност печели дербито!

Бившият футболист на ЦСКА - Тони Силва има вяра, че " алените " ще излязат краен победител от неделното дерби против Левски в Първа лига. Крилото счита, че сходен жанр мачове се печелят от тима, който разполага с по-опитни футболисти.

Националът на Гвинея-Бисау вечно ще помни триумфа с 3:0 над " сините " в снега на стадион " Васил Левски ", когато Стойчо Младенов бе ударен със снежна топка от почитателите на Левски.

 Маркиньос пред ТОПСПОРТ: ЦСКА бие Левски
Маркиньос пред ТОПСПОРТ: ЦСКА бие Левски " на нула ", Каранга вкарва най-малко един гол

" Сигурен съм в успеха за " армейците "

" Очаквам ЦСКА да завоюва, несъмнено. За тези мачове е от извънредно значение да притежаваш играчи с нужния опит. Точно такава беше обстановката, когато аз бях в редиците на " алените ". Това беше повода и постоянно да печелим против Левски ", съобщи Силва пред ТОПСПОРТ .

" Не проследявам българското състезание, само че от време на време мятам по едно око на класирането. В момента ЦСКА е на второ място, с повече от удобна преднина пред Левски ".

" Честно казано, сега не съм осведомен с нито един състезател и на двата отбора. За мен всяка една победа против Левски ще си остане един необикновен спомен. Винаги ще помня обаче оня специфичен мач в снега, когато ги победихме с 3:0 ".

В момента Тони Силва е свободен сътрудник, откакто неотдавна разтрогна контракта си с гръцкия Левидиакос.

 Тони Силва разтрогна контракта си с Левидиакос
Бивш състезател на ЦСКА напусна гръцкия си клуб

Тони Силва към този момент не е футболист на Левидиакос
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР