Бившият футболист на Симеон Славчев призна, че е опростил на

...
Бившият футболист на Симеон Славчев призна, че е опростил на
Коментари Харесай

Славчев опростил много голяма сума на Левски

Бившият футболист на Симеон Славчев призна, че е опростил на " сините " сума, която е доста огромна за мнозина българи. Славчев не уточни точна сума, само че съобщи, че това е в предишното - той си остава левскар, загърбил е отношението на клуба към него и продължава да гледа напред.
„ Ще продължа да бъда левскар, без значение от това, което се е случило. С Боримиров се разбрахме мъжки, не беше нужно нищо в допълнение. Не желая да манифестирам какво съм направил. Ако клубът е решил да го каже, да го направи. Не би трябвало аз да го изказвам това. Ако питаме доста от българите, сумата е много голяма”, съобщи Славчев в предаването " Домът на футбола " по Диема Спорт.
„ Тази заплата след измененията, които се случиха в клуба, не съм я желал и не съм я претендирал под някаква форма. Винаги съм се съгласявал на това, което клубът може да даде в този миг. В първата среща с новите шефове споделих, че каквото и да ми предложат, това ще приема. С течение на времето нещата не се развиха добре за мен.
Това към този момент е затворена страница за мен, резервирам благосклонностите си и това, че съм почитател на Левски. Искам когато отида на стадиона със сина ми, да се любувам на мачовете. Не желая да се карам и да има ненавист. Аз вървях на много мачове, само че не толкоз намерено. Не можах да покажа и 20% от капацитета си за тези две години.
Беше много кофти, тъй като атмосферата в съблекалнята при измененията беше тотално друга. Много си тръгваха, доста се връщаха. Много съдиха и бе тежък интервал. Аз все пак мисля, че единствено аз и Ники Михайлов, с изключение на юношите, които за тях би трябвало да е чест, останахме все пак в клуба. Не се даде нужното „ евала” към нас. Говорихме доста, когато нямаше никакви пари ", съобщи още Славчев.
Наскоро .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР