Бившият футболист на Милан и Интер - Ернан Креспо, даде

...
Бившият футболист на Милан и Интер - Ернан Креспо, даде
Коментари Харесай

Ернан Креспо с противоречиво мнение за Суперкупата на Италия

Бившият футболист на Милан и Интер - Ернан Креспо, даде мнение за идния конфликт на двата тима във финала за Суперкупата на Италия. С изявлението си аржентинецът в прочут смисъл подцени смисъла на шампионата, само че и показа, че той към този момент е нещо доста по-различно от това, което е било по време на неговата дейна спортна кариера.

„ Спомням си, че по мое време спечелването на Суперкупата беше последната цел. Но също по този начин си припомням и лицето на Галиани, когато Милан завоюва през 2016 година в Катар. Вярвам, че утрешният мач има значима тежест и за двата клуба ”, разяснява Креспо, представен от италианската платформа Football-Italia.

Креспо даде мнение и за две от нашумелите звезди на Милан и Интер - португалецът Рафаел Леао и аржентинецът Лаутаро Мартинес

„ Леао е опасност за всеки съперник и не знам за какво Португалия го употребява толкоз малко на Мондиала. Сърцето ми е с Лаутаро, за жалост не се показа по идеалния метод на Световното състезание, само че съгласно мен не се оправи по никакъв начин зле “, сподели още Креспо.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР