Бившият футболист на Манчестър Сити Майка Ричардс призна, че е

...
Бившият футболист на Манчестър Сити Майка Ричардс призна, че е
Коментари Харесай

Контузен по време на... секс

Бившият футболист на Манчестър Сити Майка Ричардс призна, че е получил една от травмите си по време на полов акт. Това стана в подкаста The Rest is Football, в който някогашният бранител взе присъединяване.

„ Получих травма по време на секс, не знам дали мога да го разкрия тук, само че ок. Докато бях с момиче паднах от леглото, протегнах краса си и нараних подколянното сухожилие “, сподели Ричард. След това добави, че е ходил на подготовка, само че не е споделил на никого за травмата, до момента в който не е почувствал болки в гърба. „ Усетих го по време на тренировките, само че не желаех да споделям на никой “, разкри някогашният футболист.

Ричардс приключи футболната си кариера на 31 години поради непрекъснати контузии, само че след предаването пусна пояснение, че не особено тази травма е причина за преждевременното му преустановяване на кариерата.

Футболистът описа и по какъв начин Марио Балотели го е разочаровал. Той разяснява престоя си във Фиорентина и смешка на Балотели.

„ Отидох във Фиорентина в последния ден от трансферния прозорец, явно не знаейки италиански. Говорих с Балотели и го попитах " какво би трябвало да кажа, когато приветствам някого? " Тогава се срещнах с треньора Винченцо Монтела, стиснах му ръката и споделих " testa di cazzo ". Това значи " шибан глупак ". По някаква причина просто повярвах на Балотели “, разкри Ричардс.

В момента Мика Ричардс е специалист и коментатор в BBC и Sky Sports.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР