Бившият футболист на Манчестър Сити - Бенжамен Менди, който бе

...
Бившият футболист на Манчестър Сити - Бенжамен Менди, който бе
Коментари Харесай

Лориен протегна ръка към оправдания Менди

Бившият футболист на Манчестър Сити - Бенжамен Менди, който бе оневинен от съда по всички обвинявания за обезчестяване и опит за обезчестяване от няколко дами, към този момент има нов тим, като това е френският първокласен Лориен, оповестиха от френският първокласен клуб.

29-годишният футболист, който е международен първенец с Франция от 2018 година, подпиша с френския клуб контракт за 2 години.

" Лориен е благополучен да заяви, че през днешния ден подписахме двегодошин контракт с левия бранител и френски национал Банжамен Менди. След като мина медицинските прегледи, Бенжамен Менди, който е международен първенец с Франция, четирикратен първенец на Англия с Манчестър Сити, както и е печелил купата на Франция с Монако, ще укрепи тима ни от новия сезон. Роденият в Лонгжюмо футболист ще носи фланелката с номер 5 ", оповестиха от Лориен в официално съобщение.

Бенжамен Менди е от академията на Льо Авър, като е минал през Олимпик Марсилия и Монако, преди да премине в Манчестър Сити през 2017 година. Той има 10 мача за националния тим на Франция.
 Менди е безапелационен в съда - не е изнасилвач
Менди е безапелационен в съда - не е изнасилвач

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР