Ако мечтаете един ден да бъдете потупани по рамото и

...
Ако мечтаете един ден да бъдете потупани по рамото и
Коментари Харесай

Стюардесата обяснява как да получите безплатно надграждане на седалката - „Със сигурност ще ви го дам“

Ако мечтаете един ден да бъдете потупани по рамото и да ви кажат, че получавате гратис надграждане на седалката полет, продължете да четете.

Получаването на по-висок клас на полет постоянно е нещо, на което доста пасажери се надяват, само че в никакъв случай не се случва. Но една стюардеса показа по какъв начин можете да увеличите възможностите си това в действителност да се случи - и предизвестие какво не би трябвало да казвате.

Стюардесата Мигел Муньос твърди по какъв начин можете да увеличите възможностите си да вземете безвъзмезден багаж надграждането в действителност е толкоз просто, едвам бъдеш „ благ и почтен “. Ако има гратис надграждане, което да бъде обещано на пасажерите, стюардесата изясни, че постоянно ще го даде на пасажерите, които харесва най-вече.

Според Мигел това, което сигурно не би трябвало да вършиме, е да бъдете прекомерно „ трагични “ или да „ лъжете “ кабинния екипаж, тъй като това ще попречи на възможностите за приемане на надстройка. Преди това Мигел си спомня, че пасажери са желали вода, тъй като се усещат зам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР