Бившият футболист на Лудогорец Джонатан Кафу и сънародниците му Малком

...
Бившият футболист на Лудогорец Джонатан Кафу и сънародниците му Малком
Коментари Харесай

Кафу се извини за изцепките във Франция

Бившият футболист на Лудогорец Джонатан Кафу и сънародниците му Малком и Отавио се извиниха обществено на управлението на Бордо и почитателите на отбора за изцепките след загубата от Каен с 0:2 през уикенда.

След мача тримата разгласиха видео в обществените мрежи, което бе наказано остро от щаба на френския клуб. Ръководството на Бордо разгласи, че ще предприеме дисциплинарни ограничения против футболистите си.

На него се вижда по какъв начин Кафу, Малком и Отавио се радват пред стадиона на клуба дружно с почитатели на тима. От Бордо упрекнаха играчите си в липса на почитание.

Проблеми за Кафу в Бордо

Малком употребява обществените мрежи, с цел да сервира извинения от името на тримата и да внесе изясненост за клипчето. Странното в тази ситуация обаче е, че малко след публикуването на извинението, то бе изтрито.

„ Вчера след мача против Каен, брачната половинка на Кафу разгласява видео в персоналния си профил в Instagram, с което провокира яд и недоразумение. Във видеото искахме да покажем зимата на хората, които обичаме. Именно по тази причина всички бяхме усмихнати. След като видяхме какви са следствията от това, незабавно изтрихме видеото. Никога не сме имали желанието да демонстрираме пренебрежение към клуба и нашите почитатели. Просто искахме да изпратим известие на нашите фамилии и другари в Бразилия. Извиняваме се на всеки, който се е почуствал обиден или афектиран “, написа Малком, който се спряга за трансфер в Арсенал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР