Бившият футболист на Левски Станислав Иванов започна като титуляр за

...
Бившият футболист на Левски Станислав Иванов започна като титуляр за
Коментари Харесай

Продължават проблемите за Стаси Иванов и Чикаго Файър

Бившият футболист на Левски Станислав Иванов стартира като титуляр за Чикаго Файър при гостуването на Хюстън Динамо от следващия кръг на Мейджър Лийг Сокър. Българинът не можа да помогне на отбора си, който загуби с 0:2 и продължава да е с най-слаби индикатори в цялата лига.

Иванов беше покрай гол при започване на дуела, когато проби по десния фланг, финтира противник и насочи изострен диагонален удар, минал на сантиметри от гредата. В средата на полувремето родният футболист центрира прострелно, само че Пшибилко закъсня да засече топката. Стаси отстъпи място си на Йон Еспиноса в 59-ата минута.

Домакините от Хюстън, които преследват класиране в плейофите, поведоха в 23-ата минута с гол на исландеца Торлейф Улфарсон. В края на полувремето Дарвин Кинтеро удвои задатъка на тексасци. Те са на осмо място в Западната конкференция с 21 точки, а Чикаго Файър има единствено 14 и е на дъното в Източната конференция, дружно с Държавна сигурност Юнайтед.

В друга мач тази нощ нападателят от български генезис Индиана Василев вкара два късни гола за успеха на Интер Маями с 2:1 над Минесота Юнайтед. Юношата на Астън Вила влезе като запаса в 83-ата минута и още до края на постоянното време беше прецизен на два пъти, с което изкачи тима си на осма позиция в Източната конкференция.

Начело на Изток е Ню Йорк Сити с 27 точки, пред ФК Монреал, Ню Йорк Ред Булс и Филаделфия Юниън с по 26. В Западната конференция води Лос Анджелис ФК с 30 точки, следван от Реал Солт Лейк с 29.
 Видзев (Лодз) публично показа Чорбаджийски
Видзев (Лодз) публично показа Чорбаджийски

Договорът му е до лятото на 2024 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР