Бившият футболист на Левски и настоящ треньор на третодивизионния сръбски

...
Бившият футболист на Левски и настоящ треньор на третодивизионния сръбски
Коментари Харесай

Милованович за футболистите на Левски: Разумно е да доиграят сезона и да помогнат за спечелването на Купата

Бившият футболист на Левски и сегашен треньор на третодивизионния сръбски Шумадия Аранджеловац Нешко Милованович разяснява в атрактивен жанр обстановката на " Герена ".

" Сега е моментът всички да оказват помощ на Левски. Следя обстановката и знам какво става. Положението е доста тежко, само че почитателите държат клуба над водата и съм сигурен, че ще продължат да го вършат. Много е значимо обаче играчите да се покажат като мъжкари, а не като слабаци. Извинявам се за мощния израз, само че в действителност тези чужденци, които сега са в Левски би трябвало да проумеят, че обстановката е изключителна за целия свят.

Това, че два или три месеца не са взимали пари, не би трябвало да е най-големият проблем в живота им и да бързат да разтрогват. Много е тъпо, в случай че един футболист живее от 1-во до 1-во число и разчита единствено на заплатата. При това те не взимат по 300 лв., като някои от тези, които подаряват постоянно. Българите в тима знаят къде се намират и мисля, че те няма да избягат. Наясно са какво значи Левски, емблемата и вековната история. Чужденците, като ги гледах преди спирането, не мисля, че ще могат да си намерят по-добър клуб от този, в който са сега. Затова е рационално да доиграят сезона и да оказват помощ на отбора да завоюва Купата, да се стигне до Европа и да се генерират някакви доходи. След това да седнат и да разясняват.

Аз в случай че съм в Левски, бих работил при всевъзможни условия, тъй като когато по този метод постигнеш резултати, сигурно ще останеш в историята. Тези момчета в тима би трябвало да знаят какво са говорили англичаните, белгийците, французите... за Гунди, за Наско, за Гиби, за Боримиров... Не може на Левски да се гледа просто като опция да изкараш три заплати и малко от горната страна ", безапелационен бе Нешко пред " Меридиан Мач ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР