Бившият футболист на Левски и настоящ на Пирин - Станислав

...
Бившият футболист на Левски и настоящ на Пирин - Станислав
Коментари Харесай

Станислав Костов: Хубавите дни предстоят, винаги ми е приятно на Герена

Бившият футболист на Левски и сегашен на Пирин - Станислав Костов, приказва пред DIEMA SPORT, минути преди началото на дуела сред двата отбора от efbet Лига.

" Проблемите са там, че нямаме точки, не вкараваме голове. Надявам се да стартираме да печелим и да трупаме точки ", съобщи нападателят, който стартира като запаса за " орлетата ".

" Тази отмора ми пристигна добре, потренирах малко повече и считам, че физически съм добре. Надявам се идващите мачове да съм от изгода на тима и да печелим точки ", добави той.

" Работихме много интензивно и се надявам да го демонстрираме към този момент. Резултатите тежат на всички. Винаги има въпроси. С една победа в идващите мачове ще успеем да измъкнем тима и да дишаме малко по-добре ", сподели още Костов.

" Аз съм споделил, че постоянно ми е било прелестно да играя на " Герена ". Щастлив съм, че съм тук. Сигурни сме, че хубавите дни предстоят. Надявам се още през днешния ден да се представим добре, в случай че може да отмъкнем нещо на този стадион ", приключи нападателят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР