Бившият футболист на Левски Габриел Обертан ще стане свободен агент

...
Бившият футболист на Левски Габриел Обертан ще стане свободен агент
Коментари Харесай

Три турски тима се борят за изпадналия Обертан

Бившият футболист на Левски Габриел Обертан ще стане свободен сътрудник при започване на идващия месец, а към този момент три елитни клуба от Суперлигата се борят за неговия автограф.

През зимния трансферен прозорец на 2019 година 30-годишния французин напусна „ сините” в посока Ерзурумспор, където продължи с опитите да възроди своята кариера. Някогашната вяра на Манчестър Юнайтед имаше компликации след освобождението си от Нюкасъл през 2016-а, като се трансформира във футболен бродяга с престои в Анжи Махачкала, Уигън Атлетик, Левски и Ерзурумспор.

Обертан изигра 10 мача за новия си отбор в турското състезание и очевидно е съумял да впечатли задоволителен брой съгледвачи, за които е без значение, че Ерзурумспор приключи на предпоследното 17-о място и изпадна във втора дивизия. Заради този факт Обертан ще напусне клуба със свободен трансфер.

Френското издание Foot Mercato има три турски отбора, които демонстрират повече от забележителен интерес по отношение на Обертан. Това са Трабзонспор (4-и в крайното класиране), Истанбул Башакшехир (2-о място) и Кайзериспор (10-о място). Медията твърди, че желанието на Обертан е да остане част от турската Суперлига, тъй че това ще бъдат предложенията, всред които той ще избира.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР