Бившият футболист на Бенжамен Менди беше признат за невинен по

...
Бившият футболист на Бенжамен Менди беше признат за невинен по
Коментари Харесай

Менди беше оправдан по две обвинения за изнасилване

Бившият футболист на Бенжамен Менди беше приет за почтен по обвиняване за обезчестяване и опит за обезчестяване.

През януари той беше оневинен по шест обвинявания в обезчестяване и едно в полово принуждение. Процесът се организира в съда в Честър, а „ Манчестър Ивнинг Нюз “ заяви, че играчът се е разплакал след прочитането на присъдата.

„ Бенжамен Менди би желал да благодари на членовете на правосъдния състав, че се концентрираха върху доказателствата в този развой, а не върху слуховете и намеците, които преследват този случай през цялото време “, сподели юристът на футболиста.

„ Това е повторно, в който той е съден и оневинен от правосъдните заседатели. Той е удовлетворен, че и двете правосъдни борби приключиха с верните присъди. Изминаха съвсем три години, откогато полицията стартира да проверява този случай. Г-н Менди се опита да остане мощен, само че процесът неизбежно оказа съществено влияние върху него. Той благодари на всички, които го подкрепяха през цялото това тестване и в този момент моли за усамотение, с цел да може да стартира да построява още веднъж живота си “, добави юристът му.

За последно 28-годишният футболист игра за Сити против Тотнъм през август 2021 година. Малко по-късно той беше задържан и отхвърлен от клуба от Висшата лига. Сити го освободи, когато договорът му изтече предишния месец.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР