Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев призна

...
Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев призна
Коментари Харесай

Майкъла: ЦСКА трябва да е различен срещу Левски и Славия

Бившият футболист и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев призна пред " Спортал " че е останал доста отчаян след провалянето на отбора на Саша Илич от Черно море в шампионата Sesame Купа на България. Бизнесменът приказва и за стадион " Българска войска ".

" Срещу Черно море се получи призрачен мач. Близо 80 минути не играхме нищо. Струва ми се, че футболистите нямат шампионски нрав, не знаят добре на кой стадион се намират и за кой клуб играят. Видяхте Юга какво направи в наказателното поле. Хубаво, всеки бърка, случва се, само че за мен и Юга, и Матей, са тромави, мудни. Не стоим добре в отбрана.

Да, споделих 2:0 и сбърках, само че мога ли да знам авансово, че ЦСКА ще играе толкоз едва. Черно море игра на своя най-много и справедливо завоюва, няма какво да го обсъждаме. ЦСКА не би трябвало да повтаря това държание на терена против Славия и по-късно против Левски. Трябва да вземем тези два мача, а по-късно еднакъв с Лудогорец на " Армията " и сме съвсем сигурни първенци. Влезем ли с четири точки задатък в плейофите, ще е идеално. Трябва да се възползваме от споровете в Левски, там се случват катаклизми и би трябвало да ги бием в дербито. Мъри е тъкмо и правилно момче.

Много значимо е със стадиона какво ще се случи. Надявам се в най-скоро време да се стартира градежът, в ЦСКА се събраха съществени предприемачи. Тези, които споделят, че в Борисовата градина не може да се строи, не са наясно с нещата. Казвал съм го, ще го кажа отново - в така наречен чаша на " Армията " може да се направи страховит стадион без писта. Няма никакъв проблем.

 

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР