Бившият футболист Благой Георгиев, който наскоро отвори свой наргиле бар,

...
Бившият футболист Благой Георгиев, който наскоро отвори свой наргиле бар,
Коментари Харесай

Благо Джизъса подкара звяр последен за 200 бона

Бившият футболист Благой Георгиев, който неотдавна отвори собствен наргиле бар, си е поръча финален модел „ Мерцедес “ S –класа, чиято стойност е към 200 000 лв.. Той единствено се тюхкал, че поръчковият автомобил доста се бави, тъй като нямал самообладание да седне зад кормилото на първокласното возило. Колата е с всевъзможни екстри, измежду които даже няколко стратегии за масаж, с които годеницата му Златка ще се глезят. В къщата на „ ВИП Брадър “ стана ясно, че и двамата са почитатели на релаксиращите процедури, и по тази причина татуираният футболист доста държал возилото му да има тази екстра, с цел да задоволи напълно желанията на обичаната си, писа „ Галерия “.

Според продължителността на масажа ще се трансформират ароматът, звучащата музика и осветлението в салона. Благо и Златка скоро ще се радват и на новия си първокласен дом в село Иваняне, който се простира на 200 квадратни метра и е платен с част от нейния хонорар от „ Като две капки вода “.

Двойката е в трескава подготовка и за своята женитба, за която пази всевъзможни детайлности в цялостна загадка даже от околните си другари, с цел да не изтича информация по медиите. Затова влюбените имаха желание да се оженят в ресторант във въздуха в Дубай, само че към този момент са се отказали от тази концепция, тъй като през лятото в арабското емирство ще е нетърпима горещина, а и ще им излезе прекомерно солено.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР