Бившият френски национал Марсел Десаи, който беше част от шампионските

...
Бившият френски национал Марсел Десаи, който беше част от шампионските
Коментари Харесай

Френска легенда: Погба? Класен, но много мързелив

Бившият френски национал Марсел Десаи, който беше част от шампионските отбори на „ петлите “ на Мондиал 1998 и Евро 2000, разкритикува сънародника си Пол Погба за представянето му в отбранителен проект.

Футболистът на Манчестър Юнайтед по този начин и не може да направи мощна серия от срещи, а против Атлетико Мадрид не беше титуляр. След появяването си на терена, някогашният състезател на Ювентус не съумя да помогне на „ алените дяволи “, които в последна сметка изгубиха с 0:1.

“Погба е ленив и скатава”, съобщи някогашният състезател на Марсилия и Милан в студиото на beIN Sports.

Marcel Desailly rips into "lazy " Paul Pogba with scathing rant on Man Utd midfielder
— Daily Star Sport (@DailyStar_Sport)
“От позиция на класа, няма по какъв начин да го сравнявате с Фред, Мактоминей или Матич. Когато му се даде роля на плеймейкър зад Кристиано Роналдо, той се възползва от този късмет. Когато играта му потръгне, всичко е ужасно. Но когато не се получи в нападателен проект, той не оказва помощ и в отбранителен, скатава се. Пол не се връща по-назад, с цел да оказва помощ на халфовата линия в предпазен проект “, продължи френската легенда.

„ Всички видяхте, че Франция стана международен първенец без Погба да работи като характерен №10. В националния отбор той е по-близо до Н’Голо Канте и е порядъчен, до момента в който в Манчестър Юнайтед…”, приключи красноречиво Десаи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР