Бившият френски национал Кристоф Дюгари беше категоричен, че Зинедин Зидан

...
Бившият френски национал Кристоф Дюгари беше категоричен, че Зинедин Зидан
Коментари Харесай

Дюгари ще яде плъхове, ако слух за Зидан се окаже верен

Бившият френски национал Кристоф Дюгари беше безапелационен, че Зинедин Зидан не би се обадил на Жозе Моуриньо, с цел да му каже, че ще поеме поста му.

Той беше още по-краен, като сподели, че в случай че това се е случило, ще изяде два плъха. Дюгари счита, че някогашният му съотборник от националния на Франция няма да оглави Манчестър Юнайтед.

Подобни клюки се появиха към този момент в медиите, както и че Зинедин Зидан се е обадил на португалеца, с цел да му заяви за бъдещата смяна.

„ Зизу няма да отиде в Манчестър. Казвам ви, че няма да отиде в Манчестър. Ако той се обади на Моуриньо, няма да изям един плъх, ще изям два плъха. Не мога да допускам, че са се чули, тъй като Зидан и Моуриньо в никакъв случай не са имали положителни взаимоотношения. Никога “, съобщи изрично Кристоф Дюгари.

„ Не разбирам за какво Зизу ще се обажда на Моуриньо, с цел да му каже, че ще го размени на треньорския пост. Зизу е на отмора, Моуриньо се оправя самичък със обстановката, в която е изпаднал “, разяснява още някогашният футболист.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР